tiistai 17. maaliskuuta 2009

www.turnyournameintoaface.com













It's Omppu, Hai and me as you can see. :D



Found today a great site! Turnyournameintoaface.com! Just write your name on it and it shows how you really look! :D Simply.. awesome. Go chek it out.

jouni out.

2 kommenttia:

  1. Hei Jouni.
    Huomaan että olet jälleen päivittänyt blogianne. Kuinka mukavaa! Mitä kuuluu? Kuinka koulu sujuu? Toivottavasti mukavasti sillä olisi eri ikävää jos olisit pahoilla mielin.

    Minulla on ollut tänään tylsää. Kävimme Joelin kanssa ikeassa tappelemassa verhoista ja ostamassa sipulileikkurin. Sen jälkeen olenkin vain viettänyt aikaa Dalin kanssa Joelin lähdettyä Tampereelle. Tein myös lasagnea josta tuli yllättävän pahaa.

    Huomenna puran kaikki laukut jotka maanantaina toin Turusta ja juon kaljaa. Join kaljaa tänäänkin, mutta en koennut todella ansaitsevani sitä sillä en ole tehnyt mitään hyödyllistä.

    Sanohan avopuolisoillesi terveisiä.

    t. Saskia

    VastaaPoista
  2. Heipähei Saskia!

    Koulu on toki mennyt varsin mukavasti. Mitä nyt videokurssin editoinnit vähän takunnut. Ensiviikolla alkaa uusi jakso; veistoa, piirtämistä yms.

    Voisin joskus tulla auttaman lasagnen kanssa, vaikka toki sanotaan että mitä useampi kokki sitä pahempi soppa. Hehheheh.


    Meidänkin pitäisi jokupäivä juoda vähän kaljaa. Tai kerrassaan paljon, voisithan toki liittyä sataklubiimme. Varsin rattoisia hetkiä vietimme tänään Antin ja Omarin kera. Hai joutui yöpuulle aikaisen herätyksensä vuoksi.

    Toivottavast nähdään taas pian.

    T. Jouni (ja toki Hai ja Omar)

    xxxxx

    VastaaPoista